Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ


ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ
Πρεμιέρα:
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2007
Χρονολογία παραγωγής:
2007

Περίληψη
Η ταινία έγινε επιτέλους πραγματικότητα! Πρόκειται για την ιστορία που συνοψίζει συγκινητικά και μοναδικά την έννοια της απόλυτης αγάπης: Ο Φλορεντίνο Αρίσα είναι ένας νεαρός που ερωτεύεται τρελά την Φερμίνα Δάσα. Εκείνη, αστή, σχεδόν άγουρη, καταπιεσμένη και μην ξέροντας τι σημαίνει να νιώθεις ερωτευμένος, παντρεύεται τον επιφανή γιατρό Χουβενάλ Ουρμπίνο. Τα χρόνια περνούν, ο Φλορεντίνο κάνει διάφορες σχέσεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αγάπη του για την Φερμίνα. Tελικά, το ζευγάρι ενώνεται, γέρικο κοντά στα 80 πια, μετά από 51 χρόνια, 9 μήνες και 4 μέρες, όσα ακριβώς χρόνια μετρά ο έρωτας αυτός. Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς.

Ο παραγωγός Σκοτ Στάιντορφ προσπαθούσε επί χρόνια να πείσει τον μεγάλο Κολομβιανό νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες να δώσει τα δικαιώματα για κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργήματός του "Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας". Η ταινία έγινε επιτέλους πραγματικότητα σε σκηνοθεσία Μάικ Νιούελ ("Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία") με πρωταγωνιστές τον Χαβιέ Μπαρντέμ, τον Μπέντζαμιν Μπρατ και τη Τζιοβάνα Μεσοτζιόρνο.
Επίσημο Site:
http://www.loveinthetime.com/
Tο βιβλίο όταν το διάβασα έγινε από τα αγαπημένα μου δεν ξέρω αν η ταινία θα είναι τόσο γλυκιά .
Ο έρωτας των δύο αυτών ανθρώπων και ειδικά στην εποχή τους είανι κάτι το ονειρεμένο.
Ο Gabo λέει μεταξύ άλλων στο βιντεάκι ότι το κλειδί για το γάμο είναι να εμπιστευόμαστε τον συντροφό μας , Λέει ότι αντίθετα με το τί πιστεύουμε οι γυναίκες , τα προβλήματα σε ένα ζευγάρι δεν λύνονται με τον διάλογο. Προβλημα που το πολυσυζητάς οδηγεί στο δικαστήριο, τα προβλήματα λύνονται με την εμπιστοσύνη. Αν έχεις πρόβλημα δείξε εμπιστοσύνη στον άλλον και ξέχασε το γεγονός και θα είσαι κερδισμένος, έτσι λέει , δεν ξέρω!!! μην σας παίρνω και στο λαιμό μου.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: