Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Η δύναμη της τεχνολογίας

Σήμερα το πρωί καθώς έψαχνα να βρω κάποιο βίντεο στο you tube να το χρησιμοποιήσω στην τάξη μου έπεσα πάνω σε κάποιο που γυρίστηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής “Lluvia de estrellas” στην Ισπανία τον περασμένο Μάιο.

Σε αυτό το βίντεο τραγουδά η Ισπανίδα τραγουδίστρια Rocío Dúrcal μαζί με την κόρη της Shaila Dúrcal το τραγούδι "amor eterno" . Οι δύο γυναίκες είναι μάνα και κόρη, όμως η μάνα πρίν δύομιση χρόνια εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο χτυπημένη από καρκίνο.
Στην εκπομπή αυτή η αγαπητή Rocio τραγουδά ντουο βιρτουάλ με την κόρη της Shaila
Τι σου είναι η τεχνολογία !!! κάνει τα αδύνατα δυνατά .
Ομολογώ πώς δεν γνώριζα για την απώλεια της Rocio μιας και τα τελευταία χρόνια δεν είχα την τύχη να βρεθώ ξανά στην Λατινική Αμερική, όπου έκανε τις τεράστιες επιτυχίες της για πολλές δεκαετίες .
Την χαρακτήριζαν ως την πιό Ranchera española τραγουδούσε με την γλυκία κρυστάλλινη φωνή της μεξικάνικά τραγούδια και λάτρευε την χώρα αυτή ΄που και ζούσε με την Φιλιππίνο σύζυγότης και τα 3 αν δεν κάνω λάθος παιδία της.
Η στάχτη της μεταφέρθηκε στην Χώρα των Αζτέκων που τόσο αγαπούσε η Rocio .
Παραθέτω δυο βίντεο, το ένα αφορά στην συνάντηση μάνας και κόρης μετά το Θάνατο της πρώτης , το δεύτερο αφορά στο αγαπημένο μου τραγούδι που λέγεται " Το πεπρωμένο" el destino από την συνεργασία της Rocio Dúrcal με τον Juan Gabriel το 1997, καλή ακρόαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: